В понеделник Петя Тенева е присъствала на редовната оперативка на администрацията

...
В понеделник Петя Тенева е присъствала на редовната оперативка на администрацията
Коментари Харесай

Бургаският кв. Лозово има нов главен специалист

В понеделник Петя Тенева е участвала на постоянната оперативка на администрацията и е била показана от шефа на ЦАУ „ Освобождение “ Тодор Колев

47-годишната Петя Тенева е новият основен специалист на бургаския кв. Лозово, научи Флагман.бг. От понеделник тя е поела поста, откакто дългогодишният по този начин наименуван кмет на квартала Недка Стайкова е излязла в пенсия.

 Петя Тенева живее със фамилията си в кв. Лозово и познава добре проблемите на локалните. Един от тях е обвързван с водоподаването.

Проверка на Флагман.бг откри, че Тенева към този момент е влезнала в ролята си на представител на локалната власт в бургаския квартал. Ежедневно в обществените мрежи тя осведоми обществеността за значимите тематики и проблеми, както и за събитията, които касаят Лозово.

Новият основен експерт към момента не е вписан публично като лице за контакт в уеб страницата на Община Бургас. В понеделник обаче Петя Тенева е участвала на постоянната оперативка на администрацията и е била показана от шефа на ЦАУ „ Освобождение “ Тодор Колев, научи Флагман.бг.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР